Hozzávalók 2 rúdhoz:

  • 2 dl tej
  • 4 ek. (holland) kakaópor
  • 15 dkg porcukor
  • 50 dkg (háztartási) darált keksz
  • 1 tk. (vagy 5 csepp Dr. Oetker rumaroma) rum

A krémhez:

  • 20 dkg vaj
  • 15 dkg + 5-8 dkg a nyújtáshoz kókuszreszelék
  • 15 dkg porcukor

A darált kekszet a kakaóporral, a porcukorral és a tejjel összedolgozzuk, majd a rummal vagy a rumaromával ízesítjük, összekeverjük. Fóliába csomagoljuk, és a hűtőben fél órát pihentetjük. Közben a krémhez a porcukrot a vajjal felhabosítjuk, majd hozzákeverjük a 15 dkg kókuszreszeléket. Kicsomagoljuk a keksztésztát, a deszkára 5-8 dkg kókuszreszeléket szórunk, és fél cm vastagra nyújtjuk. Megkenjük a krémmel, majd szorosan feltekerjük. Fóliába csomagoljuk, hűtőbe tesszük, kb. 2 óra múlva szeletelhető.