Prehistorik 2 (1993)

Bár sosem tudtam anno a számtekórán végigjátszani, mindig szórakoztató volt a hülye ősemberrel ugrálni és gyümölcsöket, tortákat meg evőeszközöket gyűjteni mindenféle pókhálós barlangokban, őrült medvék és dinoszauruszok között kommandózva. Az pedig külön vicces, hogy a fél Kultrovat még most is fejből tudja, hol vannak a titkos kajaraktárak, és melyik sziklát kell ütni, hogy leessenek az égből a gigasültkrumplik!

Street Figter 2 (1991)

A '90-es évek nagy Street Fighter-Mortal Kombat vetélkedésében én szinte végig kitartottam a Street Fighter mellett - mert csak  villámokkal rázó Blankával tudtam leverni a többieket. A leggyűlöltebb ellenfél Dhalsim volt, akinek a koponyakarpereces végtagjai pont úgy nyúltak, mint a korszak sikerjátéka, a takonylabda, ezért el is neveztük a gonosz indiai fakírt Genyakezűnek!

Lotus (1990)

A '90-es évek számtekóráinak abszolút favoritja volt ez az autós klasszikus - mivel osztott képernyőn ketten is versenyezhettünk egymás ellen, miközben úgy száguldoztunk az alattunk kanyargó pixelpályákon, mint a Magnum, a Miami Vice és a Knight Rider főhősei!