Süsü – a Süsü, a sárkány című bábfilmsorozat főszereplője, amelynek forgatókönyvét Csukás István írta, a bábokat és a díszleteket Lévai Sándor tervezte, a szereplő hangját Bodrogi Gyula adta. A bábot Kemény Henrik, Pehartz Imre mozgatta. A dramaturg Takács Vera volt.

A Mekk Elek, az ezermester színes, magyar televíziós bábfilmsorozat. A sorozat 1974 és1980 között készült a Pannónia Filmstúdió által.

A Vízipók-csodapók egy magyar animációs filmsorozat. A sorozat főszereplői Vízipók és a Keresztespók. Vízipók otthona a vízalatti Kristálypalota. Legjobb barátaik az algaszedő vízicsigák, Katica, kis hangyák, méhecske, hátonúszó poloska, Nünüke és az ormányosbogár. Kalandjaik során még találkoznak Csíbor bácsival, Rák apóval, kecskebékával, hőscincérrel, tegzesekkel és egyéb lakóival a rovarvilágnak.

A Pom Pom meséi magyar animációs rajzfilmsorozat, melyet Dargay Attila rendezett, és Sajdik Ferenc rajzolt, Csukás István meséje alapján. A sorozat két főszereplője Pom Pom és Picur. Két évadból áll a sorozatt: az első 1980-ban (13 epizód), a második 1981-ben (13 epizód) készült el.